Ljuddämpande tyger

Att tillföra ljuddämpande tyger är ett kostnadseffektivt alternativ att förbättra akustiken i ett rum. Textil är ett utmärkt material att komplettera andra ljudabsorberande lösningar med samt reglerar ljuset i rummet.

Effektiv ljudabsorption och extra mycket lugn och harmoni för alla sinnen i utrymmen prydda med våra akustiktyger. Ljudabsorption mäts med hjälp av standard ISO354:2003  och efterklangstiden ligger till grund för resultatet och dess absorptionsklass.  För att underlätta för dig att hitta ett bra akustiktyg märker vi de tyger i kollektionen som klarar C-nivån och uppåt med en gul ”No Noise” märkning.  Väljer du ett NO NOISE tyg från Borås Cotton kan du känna dig trygg med att du har en textil med bra ljuddämpande effekt.

Ljudabsorberande och flamsäkra akustiktyger

ELBRUS ingår i Borås Cottons serie ”No Noise” akustiktyger. En vacker flamsäker kvalitet med en elegant struktur och linnekänsla. Tre meter bredd och tillverkad enligt Ökotex kemikalikrav. Mätning av ljudabsorption i efterklangsrum:EN ISO 354:2003. Värdering av mätresultat och klassindelning enligt EN ISO 11654: αw= 0,65, Class C

Läs mer om ELBRUS

Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer eller vill ha hjälp att förverkliga ditt projekt.

Skapa ett eget rum i rummet med den mobila gardinväggen

Uppnå extra effektiv ljudabsorption med dubbla lager Elbrus på gardinväggen Tenda från FORM2 i Varberg. Tenda är en flyttbar gardinvägg som skapar en trevlig och modern avskärmning på öppna ytor och ger en naturlig touch i rummet. Med tyger från Borås Cotton kan du beroende på behov skapa den effekt en miljö ska bidra med – oavsett om det är lugn & koncentration eller energi & kreativitet.

 

Läs mer om TENDA gardinvägg

Akka_curtain-6.jpg