Stor efterfrågan på formsäker svensk design i Europa

Med ett återupprättat fokus på unik design, fortsätter vi på Borås Cotton vår expansion och återtar vår plats på den europeiska exportmarknaden – en efterlängtad närvaro visar det sig. Detta vittnar såväl det bemötande vår nya samarbetspartner Dörflinger & Nickows säljorganisation fått ute på fältet, som det gensvaret vi fick på biennalen Bel Étage i Salzburg i januari.

Väletablerad agentur bemöter efterfrågan på europeiska stormarknader

Trots uppehåll i vår fysiska närvaro sedan slutet av 90-talet, är Borås Cotton ett mycket välkänt varumärke i Europa. Efter förfrågan från välrenommerade tyska agenturen Dörflinger & Nickow har vi nu med hjälp av deras väloljade säljorganisation, åter tagit vår plats på marknader som Tyskland, Frankrike, Schweiz och Österrike. Vi gläds åt responsen vi fått och att vårt designfokuserade framgångsrecept fungerar så väl, både i Japan och andra delar av Asien och på dessa lite mer närliggande marknader.

Loppan, Noppe, Eklöv & Gramina visar vägen

Kunderna ute i Europa älskar den färgstarka och unika typ av design som alltid förknippats med oss och som historiskt gjorde oss kända över hela världen. Bland de formgivare och tidlösa designer som sticker ut på dessa marknader idag finner vi t.ex. Sven Fristedts Loppan och Noppe, Lena Boijes Eklöv och Gramina, men även givetvis vår stora kärlek Glada Blad.

    

 

Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer eller vill ha hjälp att förverkliga ditt projekt.

Vänligen,
Borås Cotton